IX. Reprezentačný ples športovcov

23. február 2019



V sobotu, 23. februára, zorganizoval náš futbalový klub už deviaty ročník plesu športovcov, ktorý si už po toľkých rokoch získal tradíciu a podľa veľkého záujmu súdiac aj veľmi dobrú povesť. V našom kultúrnom dome sa v ten deň zabávalo bezmála 160 ľudí a treba spomenúť že lístky sa beznádejne vypredali zhruba už mesiac pred plesom. Žiaľ nepodarilo sa uspokojiť všetkých záujemcov, keďže kapacita kulturáku je obmedzená a toto bol maximálny počet, ktorý sa doň zmestil. Bola to však posledná akcia tohto druhu v staručkom kultúrnom dome, na ktorý čaká od marca rozsiahla rekonštrukcia a tým aj zvýšenie kapacity. Je teda reálny predpoklad, že v budúcnosti uspokojíme už všetkých záujemcov o ples. Tí, čo si lístky zakúpili včas, určite neľutovali. Ples sa niesol v priateľskom duchu, popri našich futbalistoch a krásnych hádzanárkach z Močenku sa tu stretli ľudia z obce, prišli hostia zo širokého okolia, z Bábu, Paty, V. Zálužia, ale aj zo Šale či z Nitry. Samozrejme naši priatelia z Hájskeho a Močenku nemohli chýbať.

Začínalo sa príhovorom nového prezidenta Ľuba Kollára, po ktorom otvorili ples profesionálni tanečníci z TK Viva Nové Zámky, nasledovala bohatá večera o ktorú sa postaral nemenej profesionály šéfkuchár Janko Kotlár so svojim kolektívom. Tanečníci nám ešte predviedli svoje umenie v štýle latino a mohli nasledovať tanečné kolá o ktoré sa starala kapela Gipsy boys Úlak z Veľkého Zálužia. To že sú to dobrí muzikanti potvrdili aj v túto noc. Keď vydali prvú notu, v tom momente bol tanečný parket plný. Kráľom tanečného parketu bol náš dlhoročný funkcionár Gabuško Hipp, ktorý stíhal vyzvŕtať všetky dámy ktoré boli nablízku... Nedali sa však zahanbiť ani naši futbalisti a Radim Kotlár dokázal, že najlepšiu kondičku má on - z parketu odchádzal posledný. Po polnočnej kapustnici nasledovala tradične bohatá tombola, v ktorej sme mali tento rok až 47 cien, preto patrí veľká vďaka všetkým sponzorom, ktorí tombolu venovali. Po tombole už kapele vypomáhal aj DJ Erik Cors, takže neviazanej zábave až do bieleho rána už nestálo nič v ceste. Hosťom sa domov nechcelo, čo nás organizátorov veľmi teší a zároveň zaväzuje do budúcna.

Máme za sebou teda ďalší ples z ktorého si ľudia odniesli krásne zážitky a spomienky. Ples o ktorý sa staral asi 20 členný personál opäť spojil ľudí v klube, keďže prípravy trvali celý týždeň a zapojili sa do nich funkcionári, futbalisti z áčka aj z dorastu a tým dokázali že sme jedna veľká futbalová rodina. Na plese sa zarobilo nejaké to euro, ktoré sa nám určite zíde, hlavne keď si spomenieme že naša budova na ihrisku je po septembrových povodniach vo veľmi zlom stave. Aj touto cestou by sme chceli vysloviť poďakovanie všetkým sponzorom ktorí venovali ceny do tomboly, alebo akokoľvek inak podporujú náš futbalový klub. Takisto si poďakovanie zaslúži celý personál, ktorý sa staral o pohodlie všetkých hostí! Veríme že podobnú radosť ako v sobotu budeme spolu prežívať aj v jarnej časti futbalových suťaží všetkých našich mužstiev. Na dobrej zábave sa najbližšie uvidime v lete na Pivnom festivale, ktorý bude plný prekvapení...:-)


Ďakujeme sponzorom tomboly:

Obecný úrad Horná Kráľová
I.KA. Montáže
Ladislav Kokeš st.
Štefan Velčický
Marek Lenický
Elekos
Jozef Šípka
Recyplast
PKO Nitra
Firma TIBI
INEX Hausgarden
AUTOLALUCH
LA BELLA IDEA –Anet Kalaba
KFC Horná Kráľová
RB Mont
Peter Salaj
Decorgarden Robert Kokeš
Kováč servis
Kotlár mont
Eni Lenická
Tatiana Uhrová - 3x
FLESSERVIS
AUTOJASI
Jozef Kokeš
R+K Elektro
Filip Voros
Róbert Benko – Geodet
MARTSTEEL
Sportfinal s r.o.
Rozličný tovar Zdenka Lenická
Gaudio sport
Attila Rábek – umelecý kováč
Peter Rácz
Mevasport
Kamil Dobiš
AVP Záhradníctvo
Szijjártó Laci
Reštaurácia Kráľovan
Radim s r.o.
MY nitrianske noviny
Kvetinárstvo Lenčéšová
Miroslav Franta
MO Csemadok
LBC
Agropol Vlčany


Fotogaléria bude doplnená


autor článku: KFC
Created by Arnold Creations