Lalák: bavím sa futbalom


Najlepším futbalistom KFC za rok 2015 sa ešte pred jarnou časťou sezóny 2015/2016 stal po druhý raz po sebe Štefan Lalák.

Populárny Pišta prišiel do Hornej Kráľovej v lete 2013. Ako sám hovorí, neprišiel celkom do neznáma. „Keď som prichádzal do KFC, poznal som niektorých chalanov, hlavne trénera a prezidenta. To rozhodlo a neľutujem. Práve naopak, bavím sa futbalom a môžem potvrdiť, že je to tzv. rodinný klub. Na takú malú obec chodí pomerne veľa fanúšikov, ktorí nás povzbudzujú,“ uviedol stredný záložník so skúsenosťami z najvyššej súťaže na Slovensku.

Víťazstvo v ankete o najlepšieho futbalistu ho teší, ale tradične skromne dodáva: „Anketa nie je taká dôležitá ako víťazstvá. Za všetky hlasy, samozrejme, ďakujem, aj keď som si vedomý, že mnohí chalani mali výborný rok.“

Pišta si okamžite získal popularitu nielen medzi spoluhráčmi, ale aj divákmi. Čo si želá do nového roka či do najbližšej sezóny? „Všetkým prajem hlavne veľa zdravia. Spolu so spoluhráčmi chceme baviť divákov aj naďalej. Pozdravujem všetkých fanúšikov,“ zakončil Lalák, ktorého na každom zápase povzbudzuje takmer celá jeho rodina.

autor článku: Ladislav Odráška
Created by Arnold Creations