Žiaci: Kráľová nad Váhom – KFC TIBI Horná Kráľová 2:1 (1:0)

7.septembra 2013



Góly: Bergendi, Tóth – Siládi

KFC: Poós – A.Horváth, J.Hipp, Kubíková – Kalina, T.Lencsés – Lovász, Siládi, L.Hipp – Krajačič, Zeleňák
Striedali: Ploščinský, D.Horváth

Po neúspešnom domácom zápase proti Trnovcu cestovali naši žiaci na hody do Kráľovej nad Váhom s cieľom odčiniť minulotýždňovú prehru.

Snaha našich chlapcov však zostala v kabíne, pretože ich domáci dobrou kombinačnou hrou od začiatku jasne prehrávali. Výsledkom toho všetkého bol veľký počet šancí, z ktorých sa ujala hneď prvá. Ostatné zlikvidoval stále zaskakujúci brankár Poós. Hostia sa vôbec nedostávali k domácej šestnástke, nie to ešte do šancí.

Do druhého polčasu vstúpilo KFC po „čistení žalúdkov“ oveľa lepšie ako do prvého, no do šancí sa dostávali len sporadicky. Boli to, naopak, domáci, ktorý strelili gól a odskočili hosťom na rozdiel dvoch gólov. Z hosťujúcich hráčov to skúšal Siládi, no jeho prvý pokus neskončil v bráne. Ujala sa až jeho výstavná strela päť minút do konca, ktorá skončila vo vinkli. Dávid ním však len korigoval stav stretnutia na 2:1, a keďže k ďalším šanciam sa už hostia nedostali, odchádzali zo zápasu opäť s prázdnymi rukami.

Názor trénera: Peter Odráška - „Z prístupu chlapcov som sklamaný. Pred zápasom im poviem jednu vec, no spravia vždy tú druhú: nesprávnu. Ak sa nezlepšia v prvom rade v počúvaní mojich pokynov, koncentrácii na hru, tak ľahko nezabodujú. Niektorí, s ktorými som do novej sezóny počítal ako s ťahúňmi, sú pre mňa zatiaľ obrovským sklamaním a tých, ktorí hrajú dobre, je príliš málo na to, aby mohli niečo s výsledkom spraviť. Ostatní sa musia k skúsenejším hráčom pridať, nie len si prísť odstáť zápas.“

autor článku: Peter Odráška
Created by Arnold Creations