Z dvoch finálových debaklov jedno víťazstvo

Letná príprava na sezónu 2013/2014 sa začala. Naši muži ju už tradične odštartovali turnajmi. Zatiaľ stihli absolvovať dva – v Hájskom a v Močenku, v oboch sa dostali do finále.

Turnaj v Hájskom 2013

7.júla 2013
Úvodný turnaj sa konal v Hájskom. V ňom na KFC TIBI čakalo mužstvo z Bábu, ktoré pôsobí v I.okresnej triede. Po góloch Petrovského a Turňu, ktorý na jeseň s veľkou pravdepodobnosťou nebude obliekať kráľovský dres, postúpil náš tím do finále. Tam na neho čakal vyzývateľ v podobe domáceho Hájskeho. To sa na každom turnaji zvykne vybičovať k veľkým výkonom, podcenenie súpera teda neprichádzalo do úvahy. Finále bolo napokon jednoznačnou záležitosťou KFC, keď súpera rozstrieľalo šiestimi gólmi a pripísalo si prvý turnajový triumf.

Turnaj v Močenku 2013

14.júla 2013




Nasledoval turnaj u ďalšieho zo susedov, tento raz sa odohrával v Močenku. KFC TIBI sa v semifinále stretlo s účastníkom III.okresnej triedy FK Veča. Toho naše mužstvo porazilo najtesnejším rozdielom 1:0, keď o osude zápasu rozhodoval M.Gyárfás, KFC teda putovalo do finále. V tom si zmeralo sily s domácim Močenkom. Zrodil sa ďalší debakel, v tomto prípade v náš neprospech. Štvrtoligista našim nasúkal „päťku“ a radoval sa z Močenského pohára.

Kompletné výsledky oboch turnajov nájdete na tejto stránke, v sekcii Turnaje.

autori článku: Peter Odráška
Created by Arnold Creations