Dorast: KFC TIBI Horná Kráľová - Diakovce 11:0 (4:0)

14.septembra 2013



Góly: J.Lenický 3, K.Kotlár 2, A.Šuraba, D.Tóth, M.Tóth, D.Rábek, D.Bleho, M.Kostka

KFC: M.Révay - I.Halomi (61.R.Mesároš), M.Kostka, A.Lenčéš – D.Rábek, M.Tóth, D.Tóth (51.E.Suchý), T.Lenický, A.Šuraba (71.D. Bleho) - J.Lenický, K.Kotlár

Po dlhšej pauze spôsobenej predohrávaním hodového zápasu v Rumanovej čakala na našich dorastencov povinná domáca jazda proti Diakovciam.

Od úvodu zápasu sa hralo iba na jednu bránu - hosťujúcu. Skóre zápasu sa menilo už v 9. minúte, keď center Kotlára zužitkoval presnou hlavičkou Šuraba. O päť minút bolo už 2:0, keď ďalší Kotlárov center našiel J.Lenického, ktorý z jednej nedal brankárovi šancu. V 16. minúte sa presadil aj D. Tóth, keď krížnou strelou z vnútra šestnástky prekonal brankára: 3:0. V 22. minúte sa gólom uviedol aj M.Tóth, ktorého prudká strela skončila za brankárovým chrbtom. Od tohto momentu sa na domácej strane začal festival zahodených šancí. V koncovke postupne zlyhávali Šuraba, J.Lenický a aj D.Tóth. Do kabín však odchádzali domáci s pohodlným štvorgólovým náskokom.

V druhom polčase sa obraz hry nezmenil, loptu mali na nohách domáci hráči, hostia sa do šancí vôbec nedostávali. V 60. minúte sa gólom uviedol kanonier K.Kotlár, ktorý potom v 66. minúte po individuálnej akcii pridal aj svoj druhý gól v zápase. V 68. minúte sa po prihrávke od J.Lenického presadil z hranice päťky D.Rábek a bolo to už 7:0. Po siedmom góle sa osmelili aj hostia, jedinú strelu na bránu v zápase Révay bez problémov zlikvidoval. V rozmedzí 70.-73. minúty pridal ďalšie dva góly J.Lenický, ktorý tak skompletizoval hattrick. V 77. minúte sa presadil aj D.Bleho a v 83. minúte po individuálnej akcii pridal jedenásty gól M.Kostka.

autori článku: Dávid Tóth, Peter Odráška
Created by Arnold Creations