3. reprezentačný ples KFC TIBI Horná Kráľová

2.februára 2013



Uplynulý víkend sa v Hornej Kráľovej plesalo. Konal sa už tretí ročník reprezentačného plesu KFC TIBI. Futbalisti vymenili dresy za saká, namiesto naháňania koženého čuda riadne vyzvŕtali partnerky po tanečnom parkete. Hostí boli síce menej ako prvé dva roky, ale spoločnosť bola o to srdečnejšia a zábava spontánnejšia a bezprostrednejšia. Plesali nielen futbalisti, ale aj funkcionári, fanúšikovia a priaznivci športu. Dve večere, kávička, dobré vínko, chutné zákusky, hudobná stránka v podaní DJ Ivana Kopáča, bohatá tombola, v ktorej bola 40 cien (!), to všetko čakala zhruba 80 prítomných hostí. Všetko sa samozrejme nieslo v klubových červenobielych farbách.

Hornokráľovskí futbalisti aj touto akciou ukázali, že im nie je ľahostajný osud klubu. Okrem toho, že sa zarobilo nejaké to euro na chod klubu, mal ples aj reprezentačný rozmer. Koľko klubov v okolí si môže povedať, že organizuje ples? Určite ich nie je mnoho. Aj vďaka takýmto akciám sa Hornokráľovský klub prezentuje ako rodinný s dobrým zázemím. Radosť a zároveň poďakovanie nad organizáciou tejto náročnej akcie (ktorú mimochodom organizovali futbalisti sami...) vyslovil aj vo svojom príhovore prezident klubu Ladislav Kokeš. Zároveň vyslovil presvedčenie, že sa budúci rok stretnú všetci priaznivci futbalu v Hornej Kráľovej na štvrtom reprezentačnom plese.

Klub ďakuje všetkým, ktorí akoukoľvek formou prispeli akoukoľvek formou k úspešnému priebehu tretieho reprezentačného plesu KFC TIBI, najmä štedrým sponzorom tomboly.


autor článku: Mgr.Ladislav Odráška
Created by Arnold Creations