Na Pivnom festivale tisíc ľudí!

6.júla 2013



Futbalový klub KFC TIBI Horná Kráľová už zorganizoval nejednu zábavu. Tento raz si však organizátori naložili oveľa väčšiu porciu ako inokedy.

Tí sa totiž rozhodli zorganizovať Pivný festival. Na ten napokon zavítalo takmer 1000 ľudí, s čím nerátal asi nik. Pre návštevníkov bolo pripravených hneď niekoľko vecí. Deti mohli vyskúšať maľovanie na tvár, zabaviť sa na trampolíne či tradičných hojdačkách a preliezkach. Dospelí si zas mohli vybrať z ôsmich druhov piva, vína alebo páleného. Kto bol hladný, pochutil si na cigánskej pečienke, klobáske či chutnom guláši.

Zaujímavou bola aj súťaž v pití piva. To stihol najrýchlejšie vypiť Vladimír Siládi, ktorý časom 5,34s nedal súperom žiadnu šancu a súťaž s prehľadom vyhral. Video z jeho „rýchlovky“ nájdete TU.

O zábavu sa staralo hneď niekoľko interpretov. Ako prvá sa divákom predstavila speváčka Adrianna, po nej to roztočila kapela Gipsy Boys Úlak a poriadnu šou ponúkla čím ďalej-tým populárnejšia skupina Gipsy Čáve Topoľčany. Po speváckych vystúpeniach nasledovala diskotéka, ktorú mala pod palcom dvojica DJov – DJ Huxo a Kráľovanom známy DJ Zolee(hráč KFC TIBI).

KFC TIBI ako organizátor týmto ďakuje všetkým zúčastneným od interpretov, cez ochranku až po samotných návštevníkov festivalu a verí, že sme sa v takomto počte nestretli naposledy.

autor článku: Peter Odráška
Created by Arnold Creations