Oprava bránkovísk na ihrisku KFC TIBI

Po neúspešnej sezóne 2011/12 z hľadiska výsledkov, sme sa rozhodli pre aspoň malé zveľadenie nášho ihriska, ktoré bolo po celý rok v katastrofálnom stave. Na naše ihrisko sa nesťažovali len naši hráči, ale aj súperi, ktorí k nám prišli hrať.

V pondelok po poslednom domácom zápase, boli bránkoviská urovnané a nachystané na pokládku trávnatého koberca. Pri tejto činnosti mi bol nápomocný Ľubomír Straňák, hráč seniorského mužstva, ktorý pomáhal s odvozom starej mačiny a nadbytočnej pôdy. V utorok 19.6.2012 bol položený trávnatý koberec do oboch bránkovísk a na obidve penalty. Išlo o celkovú výmeru zhruba 30 m2. Pri pokladaní boli takisto nápomocný asistent trénera seniorského mužstva Anton Krajačič a hráč Peter Odráška. Veľká vďaka patrí A. Krajačičovi ktorý po dobu asi 10-12 dní chodil ručne polievať tieto plochy. Bez neho by naša práca a vynaložené peňažné prostriedky vyšli nazmar.

Verím, že táto služba, ktorú sme urobili pre naše mužstvá, im bude napomáhať k lepším výkonom a hlavne výsledkom. Takisto dúfam že si to budú ostatní občania vážiť a že ak navštívia náš štadión, nebudú používať pre hru práve bránkoviská, ale ostatné zelené plochy.


autor článku: Ing. Róbert Kokeš, majiteľ firmy Decorgarden a hráč KFC TIBI
Created by Arnold Creations