Tak oblečte si dresy, keď sme takto v kope, aby bolo jasné, kto za koho kope....



Po dare od Jozefa Šípku, o ktorom sme vás informovali prednedávnom, sa našlo zopár dobrých ľudí, ktorí svojou troškou prispeli klubu. Partia ľudí pod vedením Ladislava Lovása prispela svojou troškou do mlyna. Čo sa vlastne nakúpilo? Celá sada dresov, v tradičnej hornokráľovskej farbe – červenobielej. To znamená dres, trenky a štulpne. Okrem toho súprava obsahovala teplákovú súpravu, ktorú môžu futbalisti využiť ako vychádzkovú pri zápasoch vonku. Oblečení môžu chodiť ako jeden muž, trochu inak to mužstvo potom vyzerá. Aby toho nebolo málo, v sade je aj šuštiaková bunda, ktorú pre zmenu uvítajú najmä v zimnom období na tréningoch. Ako nám povedal hlavný tútor akcie Laci „Dagy“ Lovás: „Vyzbieralo sa nás asi 20 ľudí, každý dal, koľko uznal za vhodné. Nikoho sme nenútili, bolo to dobrovoľné. Ako fanúšikovia chceme aspoň týmto spôsobom pomôcť klubu.“

Dresy sú talianskej značky Givova, ktorá prišla len prednedávnom na slovenský trh. Bola založená len minulý rok. V talianskej lige oblieka napríklad kluby ako Chievo a Modena, na Slovensku nosia dresy tejto značky Spartak Trnava.

Dar bol odovzdaný do rúk prezidenta klubu Ladislava Kokeša. Nám ako model ochotne zapózoval Gabriel Lencsés, hráč seniorského mužstva, ktorý nám povedal: „Dresy sú pekné, tepláková súprava takisto, cítim sa v nej dobre. Dobrý materiál je to“. Dres odskúšal aj najvernejší fanúšik KFC TIBI Jožko, ktorý si takisto novinku pochvaľoval. Až natoľko, že ju nechcel dať zo seba dole :).

Sponzorom alias fanúšikom klubu vedenie KFC TIBI za ich ochotu ďakuje!

autor článku: Mgr. Ladislav Odráška
Created by Arnold Creations