Hodová zábava

5. september 2010
Kto by to povedal, v Hornej Kráľovej budú v priebehu hodov dve zábavy. Jedna tradičná sa konala na ihrisku v sobotu, druhá v nedeľu v kultúrnom dome. Organizovali ju futbalisti KFC. Úlohy mali rozdelené, časť z nich sa postarala o materiál do bufetu, druhá časť obsluhovala v bufete, niektorí boli pri vstupnom a ďalšia časť sa bavila. Deľba práce :). V sobotu sa vyblázniť nemohli, tak mohli tak učiniť v nedeľu, i keď zábava mohla byť ešte lepšia, ak by sme vyhrali s Vrakúňom. Za rytmov DJ Tabletku sa bavilo približne 80 prítomných Hornokráľovanov. Okrem iného, zarobili sa aspoň nejaké koruny pre futbalový klub.

Celá disko zábava sa nieslo v znamení KFC. Najlepšie to dosvedčujú nálepky klubu, ktoré človek mohol vidieť úplne všade. Skveli sa na fľašiach, na tričkách zabávajúcich sa, na nohách. Dokonca sme objavili aj človeka, ktorý zaspal a nálepkami mal oblepenú nielen celú tvár, ale aj hlavu :).

Na to, že to bola v podstate po dlhých rokoch prvá zábava v nedeľu na hody, to dopadlo celkom fajn. Mohlo aj lepšie, ale to verme, že príde budúci rok, keď si ľudia trochu navyknú a vytvorí sa z toho tradícia.










autor článku: Mgr. Ladislav Odráška
Created by Arnold Creations